hh simonsen® ROD VS1 - Spiral Curls

475,00

spiralkrøllejern til professionelle krøller

Model/varenr.: Rod.VS1
Lager: På lager

hh simonsen® Krøllejern/Formjern VS1

Professionelt stylingjern med uanede muligheder for at designe nye kreative krøller i håret. Det koniske designede formjern giver håret et moderne og meget spændende look. Med sylen kan du lave de nemmeste og hurtigste spiralkrøller i alle typer hår. Håndtaget er udført med rubberlook, som sikrer et godt greb, uanset om du har lidt styling-produkter på hænderne. Aluminium coatede med keramisk teflon, giver en god styrke og sikre at håret ikke hænger fast på overfladen. Blankt og blødt hår sikres på grund af den ioniske effekt som Tourmalinen tilfører.


Spiralkrøller med VS1:

Spiralkrøller er store krøller ved bunden og mindre krøller i spidserne. VS1 er særligt velegnet til hurtigt at lave elegante spiralkrøller

 Der er 5 års garanti på dette produkt !

Størrelser på ROD’s:

VS1  13-19mm

VS2  25-13mm

VS3 19-25mm

Krøllejern


Hvis du går op i styling, så bliver krøllejernet hurtigt en af dine favoritter. Krøller kan give dit hår en hel fantastisk volumen og give dit look en opløftning. Der er mange forskellige typer af krøllejern – det skifter både med størrelsen på krøllerne, og formen de får. Bl.a. har vi hos Maiken fantastiske HH Simonsen krøllejern til både Madonna og Spiral Curls. Tag et kig på vores fremragende sortiment af krøllejern, så du kan få det fuldendte look.

 

Hos Maiken ved vi, hvor vigtigt dit image er – og en stor del af dit image er dit udseende. Derfor sælger vi produkter, der kan fuldende dit look og give dig alle muligheder for at se fantastisk ud. En stor del af dit udseende er dit hår. Det at style sit hår kan give en god forandring. Derfor er det også vigtigt, at du har de rette el-artikler af den rette kvalitet.

 

Sådan bruger du dit krøllejern

Der er mange muligheder for styling og former for krøller. Dertil hører forskellige krøllejern, men også forskellige teknikker. Herudover er det vigtigt at passe på sit hår og pleje det, da styling godt kan slide på håret. Det kan f.eks. give korte hår på toppen af hovedet. Hos Maikan kan du udover krøllejern og andre el-artikler til styling også finde plejende produkter til dit hår.

 

En god ide kan være, at behandle dit hår med plejeprodukter og varmebeskyttende spray. Det mindsker skaderne, du udsætter håret for. Derfor brug krøllejernet omhyggeligt og kun af den bedste kvalitet. Maikan fører produkter, der er nænsomme mod dit hår og af en god kvalitet.

 

Husk at du sagtens kan bruge krøllejernet med dine hair extensions – Her behøver du heller ikke bekymre dig om at skade håret permanent.

 

Seks gode tips:

 

  • Benyt beskyttende spray og cremer.
  • Efter håret er krøllet brug et silikoneprodukt og træk forsigtigt  fingrene igennem krøllerne.
  • Når krøllejernet er kølet lidt af, rens det med en tør klud, så eventuelle produktrester kan blive fjernet.
  • Vær sikker på at dit hår er 100% tørt, inden du krøller det. Hvis dit hår er fugtigt forsvinder krøllerne hurtigere.
  • Tag altid små totter hår ad gangen og lad det sidde i krøllejernet i 10 sekunder.
  • Brug hårspray når du er færdig.

 

Hvis du gerne vil se, hvordan du bedst krøller dit hår, findes der gode tutorials på nettet og YouTube.

 

Referencer: http://www.thestyleglossy.com/a/feature/top_hairstyles_curling_iron/index.html#axzz2uWkB1DjW

http://thebeautydepartment.com/2013/04/what-does-each-curling-iron-do/

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: